Cosmetische bindweefselmassage gelaat

Cosmetische bindweefselmassage gelaat

Cosmetische bindweefselmassage is een pittige behandeling en zeker niet altijd pijnloos, toch is dit één van de populairste behandelingen van dit moment.

Een mooie, strakke huid, wie wil dat niet? Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden niet goed meer in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door deze stevige massage van het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en nieuwe bindweefselcellen (fibroblasten) sterk gestimuleerd. De doorbloeding wordt bevorderd waardoor de huid beter in staat is om voedingsstoffen op te nemen. Het gevolg is dat de huidconditie geoptimaliseerd wordt. Door deze aanpak krijgt u een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur.

De eerste behandelingen kunnen door verklevingen van het bindweefsel als gevoelig, pijnlijk of snijdend worden ervaren. Naarmate de behandelingen vorderen zal de gevoeligheid afnemen. In kuurverband geeft bindweefselmassage het beste effect.

Het advies is om een cosmetische bindweefselmassage als kuur in te zetten. Deze kuur bestaat uit 6 behandelingen. Dit is een advies, een losse bindweefselmassage is natuurlijk ook te boeken.

Cosmetische bindweefselmassage gelaat
behandeling 45 minuten

€ 45,00

Kuur cosmetische bindweefselmassage gelaat
* in de eerste week komt u voor 2 behandelingen
* de overige 4 weken 1 behandeling per week

€ 225,00 (5 + 1 gratis)