BIO PEEL

BIO PEEL

Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

Hoe werkt het? De huid wordt eerst gereinigd en daarna wordt de kruidenpeeling aangebracht. De kruidenpeeling wordt gedurende 10 tot 15 minuten in gemasseerd. Tijdens de massage kan de huid tintelen of licht branderig aanvoelen. Na de massage met de kruidenpeeling wordt een masker aangebracht, vervolgd door een serum en verzorging die afgestemd wordt op uw huid.

Tijdens de peeling worden veel dode huidcellen verwijderd. Daarom wordt de behandeling afgesloten met een beschermende zonnefactor.

Belangrijke punten:

  1. Er worden meerdere laagjes dode huidcellen verwijderd. Daarom dient de zon(nebank) minimaal 14 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om een spf30 of 50 aan te brengen.
  2. Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen. Dit kan, het gebeurt lang niet altijd.
  3. Tussen een Botox behandeling en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten. De Bio Peel ontgift de huid, maar ook de botuline toxine van de Botox.
  4. Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.


Bio Peel behandeling
behandeling 60 – 70 minuten


€ 70,00